Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 700 g krieltjes
  • 8 tomaten
  • 6 el milde olijfolie
  • 360 g Garden Gourmet spinazie-kaas rondo's
  • 4 el Italiaanse kruidenmix

Bereiding

  1. Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn