Lintpasta met lente-spinaziesaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 35 g ongezouten roomboter
  • 2 sjalotjes
  • 250 g verse tagliatelle (pak 250 g)
  • 2 dl verse slagroom
  • 450 g diepvries bladspinazie
  • 100 g Parmigiano Reggiano (geraspt)

Bereiding

  1. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
  2. Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.
Lintpasta met lente-spinaziesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn