Broccolistamppotje met kaas - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kilo kruimige aardappels
  • 600 g broccoli
  • 1 ui
  • zout
  • 300 g belegen kaas
  • 25 g boter of margarine
  • 1 eetlepel grove mosterd

Bereiding

  1. Aardappels schillen en wassen. Broccoli wassen en in roosjes verdelen. Broccolistelen schillen en in plakjes snijden. Ui pellen en fijnsnipperen. In pan met ca. 3 1/2 dl water en zout aardappels en ui ca. 10 minuten koken. Broccolistelen toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. Broccoliroosjes toevoegen en in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen korsten van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. Aardappelmengsel boven kom afgieten. Met pureestamper alles pureren. Boter en mosterd toevoegen. Eventueel zoveel kookvocht toevoegen dat smeuïge stamppot ontstaat. Kaasblokjes erdoor scheppen.
Broccolistamppotje met kaas - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn