Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 800 ml Italiaanse tomatensoep (zak a 400 ml)
  • 250 g verse tortelloni verdi
  • 205 g verse Italiaanse roerbakgroente (zakje 250 g)
  • 300 g verse spinazie
  • 100 g verse groene pesto
  • 1 ciabatta afbakbrood
  • 3 el geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn