Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 800 ml Italiaanse tomatensoep (zak a 400 ml)
- 250 g verse tortelloni verdi
- 205 g verse Italiaanse roerbakgroente (zakje 250 g)
- 300 g verse spinazie
- 100 g verse groene pesto
- 1 ciabatta afbakbrood
- 3 el geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
- Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn