Pasta met groene asperges in kaassaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g fusilli
- (versgemalen) zwarte peper
- 3 bosuitjes
- 500 g groene asperges
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 100 g gorgonzola
- 1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)
Bereiding
- In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukjes van 3 cm snijden. In wok olie verhitten. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca. 4 minuten beetgaar smoren. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren. Nog ca. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Asperge-kaassaus erop scheppen.
Pasta met groene asperges in kaassaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn