Pasta met groene asperges in kaassaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g fusilli
  • (versgemalen) zwarte peper
  • 3 bosuitjes
  • 500 g groene asperges
  • 2 eetlepels (olijf)olie
  • 100 g gorgonzola
  • 1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)

Bereiding

  1. In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukjes van 3 cm snijden. In wok olie verhitten. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca. 4 minuten beetgaar smoren. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren. Nog ca. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Asperge-kaassaus erop scheppen.
Pasta met groene asperges in kaassaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn