Rode kool met appeltjes en puree uit de oven - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 520 g gekookte rodekool met appel
  • 2 Elstar appels
  • 3 el vloeibare margarine
  • 180 g pittig gekruide tofu roerbakreepjes
  • 2 zakjes mix voor aardappelpuree
  • 100 g ongebrande walnoten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Vet de ovenschaal in en verdeel de rode kool hierin. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Verdeel de appels over de rode kool. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de tofu 3 min. Verdeel de tofu over de appels. Bereid de puree met water volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de aardappelpuree over de tofu.
  3. Hak de walnoten grof en strooi ze over de puree. Bak de schotel 20 min. in het midden van de oven.
Rode kool met appeltjes en puree uit de oven - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn