Kerriesoep met wortel en koriander - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui (gesneden)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 zak peen julienne (150 g)
  • 1 el tomatenpuree (blikje a 70 g)
  • 1 pot Indiase kerriesaus (520 g)
  • 1 groentebouillontablet
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 1 blik kapucijners ((800 g), uitgelekt)
  • 50 g witte kaasblokjes
  • 1 bakje verse koriander ((15 g), fijngesneden)

Bereiding

  1. In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.
Kerriesoep met wortel en koriander - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn