Mihoenschotel met erwten en paprika - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 225 g diepvries sugarsnaps
  • 225 g diepvries tuinerwten
  • 250 g verse mihoen
  • 1 rode paprika
  • 375 g tofu naturel
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 4 el Japanse sojasaus

Bereiding

  1. Breng in een pan ruim water en zout aan de kook, voeg de peultjes toe en kook 5 min. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Schep de groenten uit de pan en laat uit lekken in vergiet. Draai het vuur uit en laat de mihoen 4 min. in het kookwater van de groenten wellen. Spoel de mihoen af met koud water en laat uitlekken. Snijd de paprika en tofu in kleine blokjes. Verhit in een wok olie en roerbak de tofu 3 min. Voeg de sojasaus toe en verwarm nog 5 min. Schep de groenten door de tofu. Doe de mihoen in een wok en verwarm het geheel voorzichtig omscheppend nog even door. Verdeel de mihoen over borden en bestrooi met rauwe paprikablokjes.
Mihoenschotel met erwten en paprika - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn