Preischotel met satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 1 kg prei
  • 3 el zonnebloemolie
  • 360 g roerbaktofu pittig gekruid
  • 1 pot kant-en-klare satésaus (a 400 g)
  • 4 el gemalen kokos
  • 2 el ketjap manis

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de prei schoon en snijd in ringen. Breng in een pan een bodempje water met 1/2 tl zout aan de kook. Kook de prei 5 minuten.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu in 4 minuten bruin. Verwarm de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing.
  4. Giet de prei af en meng met de kokos. Verdeel over de borden. Verdeel de tofu erover en besprenkel het geheel met ketjap. Leg de rijst ernaast. Schenk de pindasaus ernaast.
Preischotel met satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn