Tortellini met artisjokkensaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 zakjes tortellini met kaasvulling (a 250 g)
  • 2 potten artisjokharten (a 285 g)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ pak gezeefde tomaten (a 500 g)
  • 1 pakje room culinair (200 ml)
  • 1 zakje verse peterselie (30 g)

Bereiding

  1. Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok of braadpan ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten in olie. Artisjokharten, tomaten en room toevoegen aan uimengsel en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen boven pan en saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Lekker met kropsla en balsamicodressing.
Tortellini met artisjokkensaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn