Gnocchi met walnoten en gorgonzola - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g)
  • 50 g gepelde walnoten
  • 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml)
  • 250 g gorgonzola (blauwaderkaas)
  • 4 geroosterde paprika's (pot a 465 g)
  • 1 zak gemengde sla (200 g)
  • 2 eetlepels sladressing balsamico (fles a 270 ml)

Bereiding

  1. In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren. Op bord laten afkoelen. In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika's in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi serveren met salade.
Gnocchi met walnoten en gorgonzola - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn