Biologische bruinebonensoep - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el traditionele olijfolie
- 300 g hutspotgroenten
- ½ el gedroogde Italiaanse kruiden
- 370 ml bruine bonen in pot
- 345 g tomatensaus (fles à 690 g)
- 1 groentebouillontablet
- 5 dl kokend water
- 50 g roomkaas knoflook & fijne kruiden
- 2 sneetjes Brabants roggebrood
Bereiding
- Verhit de olie in een soeppan en bak de hutspotgroenten en Italiaanse kruiden 5 min. zachtjes. Schep af en toe om. Pureer ondertussen de helft van de bonen met het vocht en de tomatensaus in de keukenmachine. Roer de tomaten-bonenpuree en de rest van de bonen door de groenten.
- Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg het kokende water toe. Breng de soep aan de kook en laat ca. 5 min. zacht koken. Schep de bonensoep in grote kommen. Halveer de sneetjes roggebrood diagonaal, besmeer met roomkaas en serveer erbij.
Biologische bruinebonensoep - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn