Lauwwarme couscoussalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 6 tomaten
  • 2 uien
  • 300 g couscous
  • 3 el zonnebloemolie
  • 175 g vega fijngehakt (schaal)
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 tl kaneel
  • 75 g rucolaslamelange (zakje)
  • 150 g witte kaasblokjes

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Verhit de olie in de pan en bak het vega gehakt 4 min. Bak de laatste 2 min. de ui mee.
  3. Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.
Lauwwarme couscoussalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn