Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g sugar snaps
  • 500 g broccoli
  • 1 ui
  • 1 eetlepel (vloeibare) margarine
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 1 doosje verse roomkaas (125 g)
  • 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml)

Bereiding

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.
Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn