Indonesische filet met rijst en satésaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g rijst
- 450 g tuinerwten (diepvries)
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels (zonnebloem)olie
- 2 schaaltjes Indonesische filets (vleesvervanger, a 2 stuks 180 g)
- 1 bak kant-en-klare satésaus
- 4 eetlepels zoete ketjap
- 1 theelepel sambal
- 50 g gebakken uitjes (potje a 100 g)
Bereiding
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tuinerwten 10 min. zachtjes koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en filets in 4 min. rondom bruin en gaarbakken. Saus 3 min. in magnetron (700 watt) verwarmen. Rijst bij uimengsel scheppen en 2 min. meebakken. Tuinerwten, ketjap en sambal door rijst scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Met uitjes garneren en met filets en saus serveren.
Indonesische filet met rijst en satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn