Indonesische filet met rijst en satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g rijst
  • 450 g tuinerwten (diepvries)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels (zonnebloem)olie
  • 2 schaaltjes Indonesische filets (vleesvervanger, a 2 stuks 180 g)
  • 1 bak kant-en-klare satésaus
  • 4 eetlepels zoete ketjap
  • 1 theelepel sambal
  • 50 g gebakken uitjes (potje a 100 g)

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tuinerwten 10 min. zachtjes koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en filets in 4 min. rondom bruin en gaarbakken. Saus 3 min. in magnetron (700 watt) verwarmen. Rijst bij uimengsel scheppen en 2 min. meebakken. Tuinerwten, ketjap en sambal door rijst scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Met uitjes garneren en met filets en saus serveren.
Indonesische filet met rijst en satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn