Salade met wortel en noten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bos bospeen (geschild en in stukken van 4 cm)
  • 200 g sugar snaps
  • 1 avocado
  • 1 citroen (geraspt en uitgeperst)
  • 2 theelepels mosterd
  • 4 eetlepels walnootolie
  • 1 krop sla (romaine)
  • 75 g rucolasla
  • 100 g walnoten

Bereiding

  1. Kook de bospeen in ruim kokend water in 4-5 minuten en de sugarsnaps in 2-3 minuten beetgaar en giet ze af. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in lange plakken. Halveer de plakken. Klop in een ruime schaal het citroensap met de citroenrasp, mosterd, olie en peper naar smaak tot een dressing. Schep de bospeen, sugarsnaps en avocado erdoor en laat ze 5 minuten staan. Was en droog de romainesla en snijd de bladeren in grove repen. Schep de sla en rucola luchtig door de dressing met groenten. Verdeel de salade over diepe borden. Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin en verdeel ze over de salade.
Salade met wortel en noten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn