Tacoschelpen met Quorn - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 komkommer
  • 150 ml yoghurt (mager)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pak tacoschelpen (12 stuks)
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 schaaltjes roerbakreepjes (gekruid Quorn, a 140 g))
  • 1 blik maïskorrels (300 g)
  • 1 zakje gemengde ijsbergsla (200 g)

Bereiding

  1. Ui pellen en snipperen. Komkommer halveren, van zaadjes ontdoen, in kleine blokjes snijden en met yoghurt mengen. Teentje knoflook erboven uitpersen en erdoor mengen. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In koekenpan olie verhitten en ui en Quornstukjes 4 min. bakken. Maïs toevoegen en verwarmen. Taco's met sla, Quornmengsel en komkommer vullen.
Tacoschelpen met Quorn - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn