Nasi met kool en satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 pak zilvervliesrijst (snelkook)
  • 1 ui
  • 1 zakje bosuitjes
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 zak gesneden spitskool (300 g)
  • 1 zak peen julienne (150 g)
  • 2 eieren
  • ½ emmer kant-en-klare satésaus (a 500 g)
  • ½ zakje ongezouten pinda's (a 250 g)
  • 1 zakje nasimix (50 g)

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Bosui wassen en in ringen snijden. In braadpan 3 el olie verhitten en ui fruiten. Kool en peen toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en ei in 3 min. aan beide zijden gaarbakken. In pannetje satésaus verwarmen en met helft van pinda's mengen. Ei in stukjes snijden en met rijst, nasimix, 1 dl water en groenten mengen. Rijstmengsel over vier borden verdelen en satésaus erover schenken. Met rest van pinda's en bosui garneren. Lekker met augurkjes.
Nasi met kool en satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn