Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)
  • 2 eetlepels olie
  • 1 zak champignon roerbakmix (400 g)
  • 1 zakje room-basilicumsaus (45 g)
  • 300 g Danish blue (blauwaderkaas, kaasafdeling)

Bereiding

  1. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. In ruime pan 3 liter water aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 2 min. gaarkoken. Gnocchi is gaar als het boven komt drijven. Gnocchi afgieten. In koekenpan olie verhittenen ui en champignonroerbakmix 8 min. zachtjes bakken. Roombasilicumsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Danish blue boven saus verbrokkelen en laten smelten. Gnocchi met groenten en saus mengen en over vier borden verdelen. Tomaten naast gnocchi serveren.
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn