Kerrie-roerbakschotel - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 pak tarly (250 g)
- 450 g bospeen
- 200 g peultjes
- 2 eetlepels olie
- 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus (a 300 g)
Bereiding
- Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly.
Kerrie-roerbakschotel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn