Ragout met tuinkruiden - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 pak Tarly (250 g)
  • 1 doosje graseieren (middel groot, 6 stuks)
  • 50 g boter of margarine
  • 50 g bloem
  • 300 ml melk
  • 1 kruidenbouillontablet
  • 600 g bladspinazie ((diepvries), pak a 450 g)
  • 1 pakje Italiaanse kruiden (diepvries, 50 g)

Bereiding

  1. Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken. In pan boter smelten. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen. Eieren pellen en in stukken snijden. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen. Tarly serveren met ragout en spinazie.
Ragout met tuinkruiden - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn