Groentecurry met ei en gebakken ui - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 1 vleestomaat
  • 2 uien
  • 2½ eetlepel boter of margarine
  • 1 zakje currypasta Balti (80 g)
  • 4 eieren (M)
  • 4 takjes koriander (zakje à 15 g)

Bereiding

  1. Paprika wassen, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water dompelen, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en in ringen snijden. In pan 1 eetlepel boter verhitten. Paprikablokjes en currypasta ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Tomaat erdoor scheppen. 1 1/2 dl water toevoegen en curry ca. 10 minuten laten stoven. Intussen eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en halveren. In koekenpan rest van boter verhitten en uienringen op zacht vuur in ca. 5 minuten glazig bakken. Helft van uienringen in twee diepe borden leggen. Curry erover verdelen. Eieren in midden erop leggen. Rest van uienringen ernaast leggen. Garneren met koriander. Serveren met naanbrood.
Groentecurry met ei en gebakken ui - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn