Maaltijdsalade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 150 g verse haricots verts
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 750 g pomrissolies
  • 400 g artisjokharten in blik
  • 300 g witte kaasblokjes in kruidenolie
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 1½ el wittewijnazijn
  • 2 tl Franse mosterd
  • 1 el walnotenolie
  • 200 g gemengde friseesla

Bereiding

  1. Maak de haricots verts schoon, halveer ze en kook ze in water met zout in ca. 5 min. beetgaar. Spoel de boontjes met koud water af en laat ze uitlekken. Verhit ? van de olie in een koekenpan bak de aardappelblokjes in ca. 20 min. al omscheppend bruin en gaar.
  2. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd in vieren. Laat de kaasblokjes uitlekken, bewaar de gekruide olie. Verhit in een koekenpan de rest van de olie en bak de cashewnoten snel lichtbruin. Schep op keukenpapier. Roer een dressing van de wijnazijn, mosterd, walnotenolie en (voor 4 personen) 3 eetlepels gekruide olie van de kaasblokjes. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng in een grote kom de sla, boontjes, dressing, helft van artisjokken, helft van kaasblokjes en de helft van cashewnoten. Schep de salade op een grote schaal. Verdeel de gebakken aardappelen hierover. Garneer met rest van sla, artisjokken, kaasblokjes en noten.
Maaltijdsalade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn