Tortelloni met spinazie uit de oven - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse tortelloni verdi
  • 2 tenen knoflook
  • 2 sneetjes brood (2 dagen oud)
  • 50 g pijnboompitten (zakje 50 g)
  • 4 el traditionele olijfolie
  • 600 g verse spinazie (zak a 300 g)
  • 50 g rozijnen
  • 125 ml sour cream (bakje 125 ml)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortelloni af. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de korstjes van de boterhammen en verkruimel het brood. Meng de kruimels met de pijnboompitten, olie, peper en eventueel zout.
  3. Verhit in een wok de rest an de olie en bak hierin de knoflook voor 1 min. Voeg de spinazie en rozijnen toe en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Schep de tortelloni in de ovenschaal en meng met de spinazie. Strooi de pijnboompitten erover. Zet ca. 5 min. in de hete oven totdat het kruim goudbruin is. Schep de tortelloni op de borden, serveer met sour cream.
Tortelloni met spinazie uit de oven - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn