Tortelloni met roquefortsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g tomaten
  • 2 pakjes tortellini verdi (pasta, koelvers, a 250 g)
  • 150 ml halfvolle melk
  • 250 g roquefort (kaas)
  • 8 eetlepels balsamicodressing (flesje a 250 ml)
  • 1 zak rucola (sla, 75 g)
  • 1 zak walnoten (50 g)

Bereiding

  1. Tomaten in partjes snijden. Tortelloni bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Melk verwarmen. Roquefort in stukjes snijden en door melk roeren. Laten smelten. 2 el balsamicodressing toevoegen en 2 min. laten pruttelen. Tortelloni door roquefortsaus scheppen. Tomaten, rucola en 6 el balsamicodressing mengen. Tortelloni op 4 diepe borden scheppen. Salade over 4 schaaltjes verdelen, walnoten erover strooien.
Tortelloni met roquefortsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn