Tortelloni met roquefortsaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 500 g tomaten
- 2 pakjes tortellini verdi (pasta, koelvers, a 250 g)
- 150 ml halfvolle melk
- 250 g roquefort (kaas)
- 8 eetlepels balsamicodressing (flesje a 250 ml)
- 1 zak rucola (sla, 75 g)
- 1 zak walnoten (50 g)
Bereiding
- Tomaten in partjes snijden. Tortelloni bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Melk verwarmen. Roquefort in stukjes snijden en door melk roeren. Laten smelten. 2 el balsamicodressing toevoegen en 2 min. laten pruttelen. Tortelloni door roquefortsaus scheppen. Tomaten, rucola en 6 el balsamicodressing mengen. Tortelloni op 4 diepe borden scheppen. Salade over 4 schaaltjes verdelen, walnoten erover strooien.
Tortelloni met roquefortsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn