Pasteitjes met bosuitjes en champignons - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bakje champignons (klein (400 g))
  • 1 zakje bosuitjes (3 stuks)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 zakje gesneden spitskool (300 g)
  • 1 pakje fijngehakt (Quorn, 175 g)
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 potje bechamelsaus (witte saus, 400 g)
  • 1 doosje pasteibakjes (4 stuks)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.
Pasteitjes met bosuitjes en champignons - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn