Gnocchi met broccoli en hazelnoten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 75 g hazelnoten
  • 600 g broccoli
  • 1 pak gnocchi di patate (a 500 g)
  • 75 g verse roomkaas (met kruiden ( pakje a 125 g))

Bereiding

  1. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.
Gnocchi met broccoli en hazelnoten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn