Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 275 g risotto ai funghi (pak)
  • 250 g kastanjechampignons
  • 3 el vloeibare margarine
  • 4 pestokipfilet ovenschotels
  • 450 g Italiaanse roerbakmix

Bereiding

  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.
  2. Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn