Satéschotel met komkommersalade - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 5 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje kipfiletblokjes (ca. 500 g)
- 1 pot Indonesische roerbaksaus saté (520 g)
- 1 grote komkommer
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels limoensap (flesje)
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 stokbrood
Bereiding
- In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.
Satéschotel met komkommersalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn