Saté met knapperige groenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 1 schaaltje kipfilet (ca. 350 g)
  • ½ komkommer
  • 150 g sugar snaps
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 pot Indonesische roerbaksaus saté (520 g)
  • 1 bakje taugé (125 g)

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in blokjes snijden. Komkommer schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Sugarsnaps halveren. In wok olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes verhitten, af en toe roeren. Groenten toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Satéschotel serveren met rijst. Lekker met kroepoek.
Saté met knapperige groenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn