Saté met knapperige groenten - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 1 schaaltje kipfilet (ca. 350 g)
- ½ komkommer
- 150 g sugar snaps
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 pot Indonesische roerbaksaus saté (520 g)
- 1 bakje taugé (125 g)
Bereiding
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in blokjes snijden. Komkommer schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Sugarsnaps halveren. In wok olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes verhitten, af en toe roeren. Groenten toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Satéschotel serveren met rijst. Lekker met kroepoek.
Saté met knapperige groenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn