Burrito's met kipvulling - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 dozen Mix Mexicaanse Burritos (à 229)
  • 2 bekertjes zure room (à 125 ml)
  • 2 uien
  • 2 groene paprika's
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 dikke plak gegrilde kipfilet (vleeswaar ca. 200 g)
  • 3 tomaten

Bereiding

  1. Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.
Burrito's met kipvulling - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn