Burrito's met kipvulling - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 dozen Mix Mexicaanse Burritos (à 229)
- 2 bekertjes zure room (à 125 ml)
- 2 uien
- 2 groene paprika's
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 dikke plak gegrilde kipfilet (vleeswaar ca. 200 g)
- 3 tomaten
Bereiding
- Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.
Burrito's met kipvulling - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn