Indiase kippenbouten uit de oven - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 kippenbouten
  • 50 g boter of margarine
  • 6 dunne preien (ca. 750 g)
  • 1 pot Indiase kerriesaus (400 ml)
  • 1 pak naanbrood naturel (280 g)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.
Indiase kippenbouten uit de oven - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn