Spitskoolstamppot - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 magere rookworst ((250 g))
  • 180 g puree à la minute (3 zakjes à 60 g.)
  • 150 ml halfvolle melk
  • 2 grote uien
  • 4 el traditionele olijfolie
  • 300 g panklare spitskool (zak)
  • 100 ml water
  • 6 zongedroogde tomaten in olie (potje à 314 ml)
  • 75 g geraspte oude Goudse kaas 48 (zakje à 150 g)

Bereiding

  1. Verwarm de rookworst in ruim heet water voor 15 min. Bereid de puree met de melk volgens de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Bak de kool 5 min. mee. Voeg het water toe aan het koolmengsel en laat het geheel 3 min. zachtjes koken. Snijd de tomaten in reepjes en de rookworst in plakjes. Meng de kaas, tomaatreepjes en het koolmengsel door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Garneer de stamppot met plakjes worst.
Spitskoolstamppot - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn