Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak aardappels (panklaar, 800 g)
  • 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
  • 3 eetlepels boter
  • 2 schaaltjes voorgegaarde kip cordon bleu (a 2 stuks)
  • ½ duobakje gerookte spekblokjes (a 250 g)
  • 1 bakje gesneden champignons (125 g)
  • ½ zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngehakt)

Bereiding

  1. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in 18 min. gaarkoken. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afspoelen met koud water en in vergiet laten uitlekken. Intussen in ruime koekenpan 2 el boter verwarmen en kip cordon bleu in 5 min. bruinbakken, halverwege omdraaien. In braadpan spekblokjes in rest van boter 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Sperziebonen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper, bestrooien met peterselie. Kip cordon bleu over vier borden verdelen, aardappels en sperziebonenmengsel ernaast scheppen.
Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn