Rijstschotel met kip en kerriesaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 250 g witte snelkookrijst
- 500 ml tuinkruidenbouillon van tablet
- 1 ui
- 2 Elstar appels
- 3 el ongezouten roomboter
- 400 g kipfiletblokjes
- 450 g diepvries sperziebonen
- 2 zakjes mix voor kerriesaus (zakje à 26 g)
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de bouillon. Snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
- Verhit de boter in een braadpan. Bak de kipfilet in 3 min. lichtbruin. Kook de sperziebonen 6-8 min. in weinig water en giet af. Voeg de ui aan de kip toe en bak 1 min. mee. Schep de appel door de kip en bak 1 min. mee. Schep de rijst door de kip en breng op smaak met peper en zout.
- Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer het rijstmengsel met de sperziebonen en kerriesaus.
Rijstschotel met kip en kerriesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn