Rijstschotel met kip en kerriesaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g witte snelkookrijst
  • 500 ml tuinkruidenbouillon van tablet
  • 1 ui
  • 2 Elstar appels
  • 3 el ongezouten roomboter
  • 400 g kipfiletblokjes
  • 450 g diepvries sperziebonen
  • 2 zakjes mix voor kerriesaus (zakje à 26 g)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de bouillon. Snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
  2. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kipfilet in 3 min. lichtbruin. Kook de sperziebonen 6-8 min. in weinig water en giet af. Voeg de ui aan de kip toe en bak 1 min. mee. Schep de appel door de kip en bak 1 min. mee. Schep de rijst door de kip en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer het rijstmengsel met de sperziebonen en kerriesaus.
Rijstschotel met kip en kerriesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn