Tortellonisalade met gerookte kip - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse tortelloni verdi
  • 500 g cherrytomaten (bakje 250 g)
  • 300 g gerookte kipfilet (kipfilet a 150 g)
  • 150 g rucola (zak 75 g)
  • 5½ el sladressing balsamico (naar smaak)
  • 150 g pittige oude kaas (bijv. Grana Pardano)
  • 16 groene olijven met knoflook (poptje 240 g)

Bereiding

  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer intussen de tomaten en snijd de kipfilet in stukjes. Schep de tomaten, kipfilet en rucola om met de balsamicodressing
  2. Giet de pasta af en laat afkoelen. Schaaf de kaas in grove krullen of rasp grof. Halveer de olijven en meng deze met de pasta losjes door de salade. Verdeel de pastasalade over de borden en strooi de kaaskrullen erover. Serveer lauwwarm.
Tortellonisalade met gerookte kip - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn