Thaise linzen-kipcurry - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst
- 1 courgette
- 1 gele paprika
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaal kipfiletreepjes (ca. 300 g)
- 2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g)
- 2 blikken linzen (a 400 g)
- 1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
Bereiding
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette en paprika wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipreepjes 5 min. bakken. Paprika en courgette 2 min. meebakken. Currypasta toevoegen en 1 min zachtjes bakken. Linzen laten uitlekken. Linzen en kokosmelk door kip-groentenmengsel roeren. Gerecht door en door warm laten worden. Met rijst serveren.
Thaise linzen-kipcurry - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn