Kip tandoori met kikkererwten en spinazie - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g basmatirijst
  • 400 g kipfilet
  • 1 ui
  • 400 g kikkererwten in blik
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1½ el tandoori masala (kruidenmix)
  • 600 g verse spinazie (zak a 300 g)
  • 150 g Griekse yoghurt

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.
  3. Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn