Kip tandoori met kikkererwten en spinazie - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 400 g basmatirijst
- 400 g kipfilet
- 1 ui
- 400 g kikkererwten in blik
- 3 el zonnebloemolie
- 1½ el tandoori masala (kruidenmix)
- 600 g verse spinazie (zak a 300 g)
- 150 g Griekse yoghurt
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.
- Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.
- Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn