Kipspiesen met satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 schaaltje kipfilet (ca. 350 g)
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
  • 1 blik sperziebonen (850 g)
  • ½ emmer kant-en-klare satésaus (a 500 g)

Bereiding

  1. Satéprikkers in water leggen. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipfilets in lange dunne repen snijden en in de lengte al zigzaggend aan prikkers rijgen. Kip met 2 el olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en aardappelschijfjes goudbruin bakken. Sperziebonen 5 minuten verwarmen. Sateetjes vlak onder grill leggen en in 5 tot 7 min. gaar en bruin grillen, halverwege keren. Satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sateetjes serveren met saus, gebakken aardappelschijfjes en sperziebonen.
Kipspiesen met satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn