Thaise curry met kipfilet - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 350 g kipfilet
- 2 uien
- 1 gele paprika
- 400 g Thaise roerbakmix (zak 400 g)
- 70 g rode currypasta (bakje 70 g)
- 400 ml kokosmelk
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.
- Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.
Thaise curry met kipfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn