Thaise curry met kipfilet - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 350 g kipfilet
  • 2 uien
  • 1 gele paprika
  • 400 g Thaise roerbakmix (zak 400 g)
  • 70 g rode currypasta (bakje 70 g)
  • 400 ml kokosmelk

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.
Thaise curry met kipfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn