Kipcurry met sugarsnaps - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 200 g sugarsnaps
- 3 bosuien
- 1 struik paksoi
- 3 el traditionele olijfolie
- 400 g Thaise kipfiletblokjes met citroengras
- 300 g zachte noodles (pakje à 150 g)
Bereiding
- Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.
- Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.
Kipcurry met sugarsnaps - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn