Kip met ham en krieltjes uit de oven - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 375 g kipfilet
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 8 tomaten
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken krieltjes (a 425 g)
  • 15 g gedroogde rozemarijn

Bereiding

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Kipfilet in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. Kip met ham omwikkelen. Tomaten wassen en halveren. Courgette wassen en in plakken snijden. In schaaltje knoflook uitpersen en met 2 el olijfolie, zout en peper mengen. Op helft van bakplaat krieltjes leggen, rozemarijn erover verdelen en met 2 el olijfolie besprenkelen. Kip in midden van bakplaat leggen met tomaten daarnaast. Helft knoflook-oliemengsel over tomaten verdelen en bakplaat in midden van oven schuiven. Ca. 25 min. bakken, krieltjes af en toe omscheppen. Rest van knoflook-oliemengsel over courgette verdelen en courgette laatste 15 min. op bakplaat in oven mee verwarmen. Groenten en aardappelen mengen. Over vier borden verdelen en kip erbij serveren.
Kip met ham en krieltjes uit de oven - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn