Oosterse kip tandoori - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 schaal kipfilet (ca. 375 g)
  • 3 eetlepels (zonnebloem)olie
  • 1 zak Oosterse wokmix (diepvries, 750 g)
  • 1 pot milde tandoorisaus (535 ml)
  • 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
  • 1 bekertje crème fraîche (halfvet, 125 ml)
  • ½ zakje verse peterselie (30 g)

Bereiding

  1. Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.
Oosterse kip tandoori - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn