Boontjessalade met gegrilde paprika's - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 zak sperziebonen gebroken (250 g)
  • 1 stokbrood (knoflook (175 g))
  • 1 pot geroosterde paprika's (460 g)
  • 1 zakje bosuitjes
  • ½ eetlepel olie
  • ½ eetlepel azijn
  • 1 blikje tonijn op water (185 g)
  • ½ pot zwarte olijven (in plakjes (a 240 g))

Bereiding

  1. Sperziebonen in 16 min. beetgaar koken en afspoelen met koud water. Eieren in 10 min. hard koken. Stokbrood volgens aanwijzingen op verpakking afbakken. Paprika's in lange repen snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Van 3 el sap van paprika's, olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing, paprika, sperziebonen en bosui mengen en over vier borden verdelen. Tonijn en olijfplakjes afgieten en over salade verdelen. Eieren pellen en in zessen snijden. Salade met eieren garneren. Stokbrood snijden en bij salade serveren.
Boontjessalade met gegrilde paprika's - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn