Tilapia in zoete chilisaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a ca. 200 g)
  • 2 eetlepels bloem
  • 500 g prei
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • ½ fles sweet Chilisaus (a 500 ml)
  • 1 blik ananasschijven (op eigen sap (432 g))

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in blokjes snijden. Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien. Vis door bloem wentelen. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en vis 2 min. bakken. Prei toevoegen en 4 min. bakken. Chilisaus toevoegen. Ananas laten uitlekken, 3 el sap opvangen. Schijven ananas in stukjes snijden. Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min. doorwarmen. Gerecht met rijst serveren.
Tilapia in zoete chilisaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn