Gestoofde scholfilet met peterseliepeen - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g)
  • 1 bos bospeen
  • 2 uien
  • 2 schaaltjes scholfilets (ca. 250 g)
  • 1 flesje finesse voor koken (kookroom, 250 ml)
  • 100 ml droge witte wijn
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)

Bereiding

  1. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.
Gestoofde scholfilet met peterseliepeen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn