Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
  • 1 bakje surimi flakes (125 g)
  • 1 zakje stoneleeks (ca. 8 stuks)
  • 1 bakje gegrilde paprika's (200 g)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 bakje rucola (30 g)
  • 1 bakje rivierkreeftjes (125 g)
  • 1 zakje gemengde eikenbladsla (met rucola 100 g)

Bereiding

  1. Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleiner snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 cm snijden. Paprika's boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen. Eikenbladsla over twee of drie wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn