Gnocchi met rivierkreeftjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 600 g broccoli
  • 1 pak gnocchi di patate (500 g)
  • 1 pakje koksroom (200 ml)
  • ½ visbouillontablet
  • ½ citroen
  • 2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g)

Bereiding

  1. In pan ruim water aan de kook brengen. Intussen broccoli schoonmaken en in kleine roosjes van stronk snijden. Gnocchi aan kokende water toevoegen en in ca. 5 minuten gaarkoken, ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. In andere pan met weinig water broccoli in ca. 3 minuten beetgaar koken.In pan met dikke bodem koksroom met bouillontablet verwarmen. Citroen goed schoonboenen en schil dun eraf raspen. Citroenrasp en rivierkreeftjes aan room toevoegen en geheel goed doorwarmen.Gnocchi en broccoli afgieten. Saus met rivierkreeftjes door gnocchi scheppen. Gnocchi op vier borden scheppen en broccoli erover verdelen.
Gnocchi met rivierkreeftjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn