Maccheroni met zalmsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 zakken maccheroni bicolore (pasta, a 250 g)
  • 1 ui
  • 250 g champignons
  • 1 blik roze zalm (418 g)
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 300 g doperwten extra fijn (diepvries)
  • 200 g verse roomkaas
  • 1 kruidenbouillontablet

Bereiding

  1. Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.
Maccheroni met zalmsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn