Risotto met gebakken tilapia en witlof - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
  • 3 struikjes witlof
  • ½ rode paprika
  • 2 takjes tijm
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g tilapiafilet (vis)

Bereiding

  1. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Tijm van takjes rissen. In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Intussen tilapiafilet in repen van ca. 2 cm snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Risotto op twee borden scheppen. Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.
Risotto met gebakken tilapia en witlof - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn